Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Altenpfleger im Burgenland (Österreich) gesucht

Kőszeg
6 éve, 10 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3811483
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Babysitter, Idősgondozás
Leírás
Egy nagyon kedves és türelmes 90 éves ágybanfekvő férfi gondozására keresünk egy felelősségteljes nővért/betegápolót, aki tapasztalattal rendelkezik az idősek gondozásában. Apánkat eddig 77 éves anyánk gondozta, de mivel most apánk egy esés következtében ágybanfekvővé vált, intenzívebb ápolásra van szüksége.
 
A 24-órás-gondozó tevékenysége mindenekelőtt a beteg napi testápolásában és mosásában, pelenkacserében, felöltöztetésében, az ágy behúzásában valamint felkelésben és evésben nyújtott segítségben áll. Naponta fél óra mozgásgyakorlatokat is el kellene végezni. Talán a jövőben ismét lehetővé válnak rövid kikocsikázások is a kerekes kocsival.
 
Mivel apánk egy nagyon nagy férfi (kb. 190 cm, kb. 80 kg) Ön elegendő erővel kell rendelkezzen, hogy mozgassa őt a betegágyban, de általában apám és anyám is tud segíteni. Német nyelvtudás nagy előnyt jelentene. Jóllehet, hogy anyám beszél egy kicsit magyarul, de apám csak németül ért. Továbbá rendelkeznie kell betegápoló szakképesítéssel és tapasztalattal az idősek gondozásában. A munka helye egy szép kertes családi házban van Oberpullendorfban, Burgenlandban. Önnek ott saját szoba és saját fürdőszoba áll rendelkezésére.
 
Ideális lenne, ha hajlandó lenne két-három hétig dolgozni és azután egy-két hét szabadideje lenne. Az Ön szabadideje alatt mi magunk és anyám vesszük át apám gondozását az otthoni gondozóval közösen. Örülünk az e-mailen történő jelentkezésének a marthakarner@gmx.at címre. 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Martha Karner

  • 0043 66-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kőszeg


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    gyermek és idősfelügyelet
    Kőszeg
    Bölcsődei gondozónő gyermek és idősfelügyeletet vállal hétköznapokon délután 5 órától, illetve hétvégenként. Nagy tapasztalat, türelmes személyiség. További hasonló hirdetéseket találhat itt: http://maxapro.hu/babysitter-idosgondozas...
    • Babysitter, Idősgondozás - Kőszeg
    9 éve, 8 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Martha Karner

  • 0043 66-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kőszeg